SWA TIM – DIGITALNA ŠTAMPA REFERNCE

Proizvodimo, brendiramo, distribuiramo, uvozimo i dorađujemo reklamni materijal i opremu za promocije. Štampamo velike i male formate u digitalnoj i ofset tehnici štampe, proizvodimo zastave, brendiramo promotivne displje, štampamo tekstil i pravimo kliritnu galanteriju po zahtevima klijenata…
Izrasli smo iz samostalne radnje koja je osnovana 2002. godine, a u formi preduzeća posujemo od 2008. godine. Možemo se pohvaliti brojnim realizovanim projektima, bogatom refernc listom partnera i klijenata, permanentnim rastom, savremenom opremom, modernim softverskim rešenjima koji su implementirani u svakodonevno poslovanje i bogatom ponudom proizvoda.

SWA TIM je moderna firma koja u svakodnevnom poslovanju koristi modernu opremu, inovativni smo u pogledu novih web i softverskih rešenja i sa ponosom možemo reći da smo među prvim firmama na našem tržištu ozbiljno shvatili web potencijal za promociju i prodaju proizvoda krajnjim kupcima.

Naša refernc lista broji više hiljada klijenta iz zemlje i regiona, sa opredeljenjem da našim klijentima pre svega ponudimo rešenje problema iz obalsti naše delatnosti, a firme sa kojima nismo imali prilike da sarađujemo pozivamo da nam se jave kako bi započeli poslovnu sradnju u zajedničkom poslovnom interesu.

Partneri: